Despre noi

 

RomaniaParteneriatul dintre agențiile de turism ITINERA NOVA și MIRIAM MI TOURISM este încheiat în scopul creării de programe extrașcolare frumoase și educative, lucrate de către profesioniști în turism, la cel mai bun raport calitate / preț.

Am cutreierat lumea în lung și în lat și, revenind acasă, am costatat că Dumnezeu ne-a dat cea mai frumoasă țară și, acum 2000 de ani, ne-a și trimis pe unul dintre cei 12 sfinți apostoli să ne încreștineze – pe Sf. Andrei cel Întăi Chemat! Identitatea etnica atât de pregnantă a poporului român și valorile culturii și spiritualității românești, atât de vii încă, trebuiesc transmise din generație în generație, iar acum este rândul nostru să o facem!

Așadar, haideți să ne cunoaștem țara, ca mai apoi să putem face comparații în cunoștință de cauză!

ITINERA NOVA

​… înseamnă Cristian Ciuciureanu, din Ploiești. După ce a absolvit ASE București, a lucrat în SUA și Anglia timp de 4 ani, apoi s-a întors acasă și a deschis acest bussines în turism. În anul 2011 a lansat programele ȘI TU CU NOI LA OPERĂ și HAI LA TEATRU, prin care 6000 de tineri prahoveni au vizionat spectacolele Operei Române și ale Teatrului Masca din București – poate cea mai amplă mișcare culturală prahoveană din ultimii ani! Parteneriatul cu Inspectoratul Școlar Județean Prahova a fost și este cheia succesului în aceast demers educațional de excepție!

ITINERA NOVA înseamnă, în limba latină, ITINERARII NOI, așa încât cărările noi sau mai puțin bătătorite nu îl sperie pe Cristian, care și-a propus să promoveze nu doar destinații și acțiuni “clasice”, dar și din cele “noi” dar care merită pe deplin atenția noastră!

MIRIAM TURISM

​… înseamnă Maria Chirculescu, cu vechi state de lucru în turism, dar și coordonator, timp de 6 ani, a unui centru de învățământ la distanță a ASE București la Covasna. Din 2005 și-a deschis o agentie de turism cu care a organizat programe de spiritualitate ortodoxă în întreaga lume, ajungând, cu excepția Americii de Sud, pe toate continentele (din nordul extrem al Rusiei în Africa Centrală – Etiopia, din îndepărtata Alaska în Socotra și India, Nepal și Tibet, din Orientul Mijlociu în Australia și Noua Zeelandă…). Fiecare program spune o poveste despre locuri și oameni, iar multe din aceste povești, sub formă de reportaje, au fost publicate din anul 2008 și până în prezent, lunar, în revista Lumea Credinței. În acest context, revelația poartă un nume: România!